Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΧριστίνα Σταρακά: «Πρότυπα για την νεολαία μας οι Κώστας και Νίκος Σταμούλης»

Χριστίνα Σταρακά: «Πρότυπα για την νεολαία μας οι Κώστας και Νίκος Σταμούλης»

Τα συγχαρητήρια της εκφράζει με ανακοίνωση της η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου, Χριστίνα Σταρακά στους αθλητές του Γ.Α.Σ. Αγρινίου, Κώστα και Νίκο Σταμούλη, για την κατάκτηση της πρώτης και της τρίτης θέσης αντίστοιχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ23 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Κώστα και το Νίκο Σταμούλη, αθλητές του Γ.Α.Σ. Αγρινίου, για την κατάκτηση της πρώτης και της τρίτης θέσης αντίστοιχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ23 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Στα 5.000 μ. νικητής, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ήταν ο Κώστας Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) με 14.12.74. ενώ τρίτος ήταν ο Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) με 14.32.37.

Ο Κώστας και ο Νίκος είναι αθλητές με προσήλωση στο στόχο, με αγωνιστικότητα και ενθουσιασμό. Αποτελούν πρότυπο προς μίμηση για τα νέα παιδιά του Δήμου μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Η εξαιρετική τους εμφάνιση και οι διακρίσεις τους μας κάνουν περήφανους και αποτελούν τιμή για τον τόπο μας. Θα είμαστε δίπλα τους για να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στον προπονητή τους Μπάμπη Ποσονίδη.”

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ