Δείτε ποιοι και πως σας κοροϊδεύουν κ. Βασίλη Κικίλια

 Φιλοξενώ σήμερα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που μου έστειλε ο τακτικός αναγνώστης της στήλης, από την Μυτιλήνη, ο κ. Μίλτος Κομβούτης, αφού προηγουμένως έκανα έναν έλεγχο για να έχω ιδία αντίληψη των γεγονότων.

Γράφει ο Γιώργης Μασσαβέτας (Μαξίμου, ενταύθα – Καλημέρα κ. Πρόεδρε)

Έναν έλεγχο σε όλα τα φαρμακεία της περιοχής μου, από τα οποία πήρα σταθερώς την απάντηση ότι, το φάρμακο, στο οποίο αναφέρεται, «είναι σε έλλειψη». Πριν προχωρήσω, παραθέτω το μήνυμα του αναγνώστη:

Ανέλαβα να ψάξω για λογαριασμό συγγενούς μου το φάρμακο κατά της ημικρανίας το relpax των 40 mg, που δεν υπάρχει στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε στην Αθήνα, όπως διαπίστωσα τηλεφωνώντας στα 20 μεγαλύτερα φαρμακεία του ευρύτερου κέντρου. 

Τηλεφώνησα στην ίδια την εταιρεία Pfizer, που αν και κλειστή, ενημερώνει πάντα, όπως ξέρω, τις αναρτήσεις της στο διαδίκτυο και στη λίστα των φαρμάκων της σε έλλειψη δεν έχει το relpax!!  Οπότε οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι έχω πάλι να κάνω με τη γνωστή από τα ΜΜΕ βρώμικη και αδίστακτη κομπίνα των φαρμακαποθηκών, που μαζεύουν τα φάρμακα που έχουν υψηλή τιμή έξω και τα εξάγουν για να κερδοσκοπήσουν σε βάρος των Ελλήνων ασθενών. Αυτό, τουλάχιστον στη σημερινή έκταση, δεν υπήρχε μόλις πριν ένα εξάμηνο !!! Δηλαδή Γιώργη Μασσαβέτα, ο αθυρόστομος, ο νταής, που λέγαμε όλοι, κι εγώ, ο πολύς Πολάκης, συγκρατούσε την αγορά και τώρα οι κερδοσκόποι βρήκαν μπόσικο τον Βασίλη Κικίλια κι άρχισαν πάλι το όργιο ;

Σημειωτέον ότι στην Τουρκία διαπιστώσαμε ότι υπάρχει το relpax, με την ίδια εμπορική ονομασία και στο 1/3 της τιμής του, από όσο εδώ !!!!

 Συζητώντας με τρεις φαρμακοποιούς με τους οποίους έχω μια ιδιαίτερη σχέση, διαπίστωσα ότι ο επιστολογράφος μου έχει απόλυτο δίκιο να υποπτεύεται ότι γίνεται «σπέκουλα» με το συγκεκριμένο φάρμακο, όπως και με άλλα που έχουν χαμηλή τιμή στην Ελλάδα, ενώ είναι πανάκριβα σε άλλες χώρες όπως η Βρετανία. Η πρακτική συγκεκριμένων μεγάλων φαρμακαποθηκών είναι να συγκεντρώνουν αυτά τα φάρμακα, εξαφανίζοντας τα από την αγορά, και να τα μοσχοπωλούν σε άλλες χώρες.

Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό κ. Βασίλη Κικίλια. Αφού ειδικεύεσθε στις αιφνιδιαστικές επισκέψεις, κάνετε κανένα «ντου» και  στις φαρμακαποθήκες, που επιδίδονται σε παιγνίδια σε βάρος των ασθενών.  Για να μη φθάσουμε στο σημείο, κάποιοι, να νοσταλγούν τον Πολάκη, είτε να ζηλεύουν το καθεστώς Έρντογαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *