Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΔήμος Αγρινίου: Καθαρισμοί και απομάκρυνση σκουπιδιών στην Ερμίτσα

Δήμος Αγρινίου: Καθαρισμοί και απομάκρυνση σκουπιδιών στην Ερμίτσα

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας  του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιούν εργασίες καθαρισμού  στην  περιοχή Ερμίτσα. Οι εργαζόμενοι  απομάκρυναν σκουπίδια και έπιπλα από το συγκεκριμένο σημείο όπου είχε δημιουργηθεί εστία μόλυνσης.

Όπως εξήγησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας το συγκεκριμένο, όπως και πολλά άλλα σημεία σε όλο το εύρος του Δήμου, έχουν  καθαριστεί αρκετές  φορές στο παρελθόν:

Δυστυχώς πρέπει να επαναλάβουμε εργασίες καθαρισμού στην περιοχή καθώς αλόγιστα κάποιοι συμπολίτες μας πετούν αντικείμενα και σκουπίδια υποβαθμίζοντας το περιβάλλον. Όπως έχω ξαναπεί οι λυπηρές αυτές εικόνες αντιστεκονται στην αισθητική και τον πολιτισμό μας.

Ο Δήμος Αγρινίου, είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους στην χώρα.  Δυστυχώς υπάρχουν πολλά σημεία όπου με ανευθυνότητα  κάποιοι εναποθέτουν τα σκουπίδια τους  χωρίς να αναλογιστούν τις ευθύνες απέναντι στους συνανθρώπους μας αλλά και το περιβάλλον που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες ενός μεγάλου δήμου ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα . Παρακαλούμε τους πολίτες που αντιλαμβάνονται παραβατικές συμπεριφορές να επικοινωνούν με τον Δήμο Αγρινίου στην γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη στο  15194″.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ