Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΔήμος Ξηρομέρου: Να ανακληθούν οι απολύσεις εργαζομένων στον «Νηρέα»

Δήμος Ξηρομέρου: Να ανακληθούν οι απολύσεις εργαζομένων στον «Νηρέα»

Ο Δήμος Ξηρομέρου προέβη σε ανακοίνωση με αφορμή τις πρόσφατες απολύσεις εργαζομένων στην εταιρεία «Νηρέας». Να θυμίσουμε ότι το Σωματείο Εργαζομένων στη εταιρεία«Νηρεύς ΑΕ» Νομού Αιτωλοακαρνανίας, σε σχετική του ανακοίνωσή  κατήγγειλε «τη διοίκηση του «ΝΗΡΕΑ» για την απόλυση φυλάκων, δίνοντας τη φύλαξη σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία security”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου:

“Μαζί με όλη την κοινωνία του Αστακού, γίναμε και εμείς κοινωνοί της ξαφνικής είδησης για κατάργηση θέσεων εργασίας φύλαξης στην εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ.

Ως Δημοτική Αρχή ενημερώνουμε ότι άμεσα, κατόπιν συνεννοήσεων από χτες (σ.σ. προχθές) και από την αρχή της ημέρας σήμερα, ήδη υπήρξε συνάντηση στο Δημαρχείο  με το σωματείο των εργαζομένων στον ΝΗΡΕΑ,  και η δημοτική αρχή δηλώνει, ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα το διεκδικητικό πλαίσιο του σωματείου των εργαζομένων.

Καμία χαμένη θέση εργασίας, ζητάμε την ανάκληση της απόφασης απόλυσης και επαναφορά των συνανθρώπων μας στις δουλειές τους, για να επιστρέψει η ηρεμία στις οικογένειες τους και στη ζωή τους.

Η τοπική κοινωνία του Αστακού δεν μπορεί να αντέξει ένα τόσο μεγάλο κτύπημα, 32 οικογένειες ξαφνικά και από το πουθενά να βρεθούνε στο δρόμο”.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ