Δήμος Ναυπακτίας: 262.489€ για την πυροπροστασία σχολείων

262.489,96 ευρώ από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών εξασφάλισε ο Δήμος Ναυπακτίας για την πυροπροστασία των σχολικών του μονάδων.

Μετά και τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προχωρούν οι διαδικασίες ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες στο πλαίσιο της Πράξης «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες».

Είχε προηγηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2019 η έγκαιρη υποβολή αιτήματος και πλήρους φακέλου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μία ακόμη θετική εξέλιξη που αφορά στις σχολικές μας υποδομές, μετά τη δρομολόγηση της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Ναυπάκτου. Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στην ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας καλύπτοντας ελλείψεις που υπήρχαν έως σήμερα. Επιθυμούμε τα σχολεία μας να είναι λειτουργικά, βιώσιμα και κυρίως ασφαλή για όλους.Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τις Υπηρεσίες μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *