Δήμος Θέρμου: Ξεκίνησε η διαβούλευση Α’ Φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Ο Δήμος Θέρμου ολοκλήρωσε την α΄ φάση του έργου εκπόνησης του Επιχειρησιακού του Προγράμματος, όπου εκπονήθηκε ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου για την επόμενη χρονική περίοδο, ο οποίος και υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το επόμενο βήμα

Επόμενο βήμα είναι η Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Θέρμου. Το α’ μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος  (Στρατηγικός Σχεδιασμός) έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και είναι προσβάσιμο από όλους.

Για συμμετοχή στη διαβούλευση

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς μπορούν να συμμετέχουν στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς έργων του Δήμου Θέρμου, συμβάλλοντας με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω email στο thermou@gmail.com μέχρι και την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021.
  • Με συμμετοχή στη διαδικτυακή ημερίδα διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 11.00. Η ημερίδα πραγματοποιείται διαδικτυακά για προληπτικούς λόγους, δεδομένης της επιδείνωσης της εικόνας της πανδημίας Covid-19.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Αποτελεί το βασικότερο εργαλείο για την άσκηση του αναπτυξιακού ρόλου του ενός Δήμου, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά προβλήματα, τους διαθέσιμους πόρους και τις δυνατότητές του ως οργανισμού σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Το αποτέλεσμα της Διαβούλευσης θα αξιοποιηθεί για την εξειδίκευση του στρατηγικού σχεδιασμού σε έργα και δράσεις με άμεσα ωφελούμενους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *