Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΔολοφονία Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Ανακτήθηκαν διαγραμμένα μηνύματα του 51χρονου κρεοπώλη

Δολοφονία Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Ανακτήθηκαν διαγραμμένα μηνύματα του 51χρονου κρεοπώλη

Σημαντικές είναι οι  εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Οι αρχές φαίνεται πως έχουν ανακτήσει κάποια από τα μηνύματα που είχε διαγράψει από το κινητό του ο 51χρονος κρεοπώλης.

Σε αυτά φαίνεται να υπάρχουν συνομιλίες για λαθρανασκαφές και αρχαία αντικείμενα και τρόπους διάθεσής τους προς πώληση.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έχουν ανακτήσει το πρώτο μέρος των διαγραμμένων μηνυμάτων από το κινητό του 51χρονου, στα οποία υπάρχουν επικοινωνίες του κατηγορούμενου με έξι άτομα που συνομιλούσαν για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων αντικειμένων, σύμφωνα με το Star.

Την ίδια ώρα άγνωστο παραμένει το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την καραμπίνα του.

«Ο Μπάμπης ίσως έμαθε κάτι που δεν έπρεπε»

Μιλώντας χθες, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης εκτίμησε πως πιθανόν ο Μπάμπης να έμαθε κάτι άθελά του για τον κρεοπώλη που τον έβαλε σε κίνδυνο.

«Πιθανόν, και αυτό είναι δικό μου σενάριο, ο Μπάμπης να είδε κάτι άθελά του, να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε. Να βρέθηκε δηλαδή στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Ενδεχομένως να απείλησε τον κρεοπώλη ότι θα αποκάλυπτε στις αρχές αυτό που έμαθε, αν δεν του επέστρεφε τα χρήματα που του δάνεισε και τότε εκείνος ή εκείνοι τους οποίους αφορούσε, αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μέση» είπε.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ