Δωρεά μασκών προστασίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Δωρεά μασκών προστασίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας από την Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Η Τοπική Διοίκηση Αθηνών – Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) δώρισε 4.500 προστατευτικές μάσκες μιας χρήσης για να διατεθούν στο προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Τις μάσκες παρέλαβε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης από το Προεδρείο της Τοπικής Διοίκησης Αχαΐας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), εκφράζοντας παράλληλα την ευαρέσκειά του για την προσφορά τονίζοντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες τονώνουν το ηθικό των συναδέλφων και τους δίνουν ώθηση να συνεχίζουν τον καθημερινό αγώνα τους.

Ο  Πρόεδρος της Τ.Δ. Αχαΐας Αναστάσιος Νικολάου δήλωσε ότι οι μάσκες προσφέρθηκαν σε ένδειξη ειλικρινούς συμπαράστασης και αλληλεγγύης, προς τους αστυνομικούς, που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση αυτής της υγειονομικής κρίσης.

Οι προστατευτικές μάσκες αποτελούν μέρος χορηγίας της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *