Δωρεάν εξ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα δημοσίων υπαλλήλων από το Κ.Π. της ΑΔΕΔΥ

Το Κοινωνικό Πολύκεντρο, εκπαιδευτικό και ερευνητικό Ινστιτούτο της ΑΔΕΔΥ, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις εκπαιδευτικές δράσεις για δημοσίους υπαλλήλους που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα μέσω διαδικτυακής  πλατφόρμας με τη στήριξη εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας στην επιμόρφωση των Δημοσίων Υπαλλήλων, συνεχίζουμε  την στήριξη των αναγκών του προσωπικού στο Δημόσιο και των εκπροσώπων του μέσω της συνδικαλιστικής εκπαίδευσης σε επίκαιρα ζητήματα και σε καίριους τομείς κοινωνικής, οικονομικής και διοικητικής πολιτικής.

Τα  εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΠ, απευθύνονται σε όλους και όλες τους/τις  εργαζόμενους/ες στο δημόσιο, με καθολική γεωγραφικά και κλαδικά κάλυψη για όλο το εύρος των υπηρεσιών του.

Η οργάνωση και υλοποίηση των προγραμμάτων υποστηρίζεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 2014-2020», και παρέχονται δωρεάν μέσω της χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις Ενίσχυσης της Επιχειρησιακής και Διοικητικής Ικανότητας των Δομών και των μελών της ΑΔΕΔΥ».

Οι ενδιαφερόμενοι-ες δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους εδώ: https://kpolykentro.gr/aitisi_epimorfoumenoi_5007917_2/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ: https://kpolykentro.gr/2020/10/19/2804/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *