Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αγρινίου από την εγγονή του συγγραφέα Κ.Χατζόπουλου

Η εγγονή του Αγρινιώτη συγγραφέα Κ.Χατζόπουλου εκφράζει με επιστολή της, τις θερμές ευχαριστίες της στον δήμαρχο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου για την ανακήρυξη του 2020 ως «Έτος Κ. Χατζόπουλου», καθώς  και για την έμπρακτη υποστήριξη και ουσιαστική συμβολή στην επιτυχή υλοποίηση της εν λόγω πρωτοβουλίας.

“Σας απευθύνομαι συγκινημένη σαν εγγονή του Κ. Χατζόπουλου και περήφανη σαν δημότης Αγρινίου που είχα την τιμή να μου παραδώσετε το Λεύκωμα «Κ.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Ένας κοσμοπολίτης συγγραφέας» το οποίο εκδόθηκε από τον Δήμο μας,100 χρόνια μετά τον θάνατό του και αφιερώνεται στην προσωπικότητα και το έργο του” αναφέρει χαρακτηριστικά η κα. Σοφία Λαχανά –Πατρώνη και προσθέτει ” Παρά τις αντίξοες συνθήκες αποδείξατε ότι γνωρίζετε να τιμάτε τις πνευματικές αξίες. Είμαι περήφανη σαν δημότης με την εικόνα προόδου και αισιοδοξίας ενός Δήμου, που παρά την υγειονομική και οικονομική κρίση, είναι προσανατολισμένος στον πολιτισμό και την ιστορία του”.

Αναλυτικά η επιστολή: 

Αγρίνιο, Ιανουάριος 2021

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε Αγρινίου

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες  τόσο σε σας προσωπικά όσο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την, μετά από πρότασή σας, ομόφωνη ανακήρυξη του 2020,ως «Έτος Κ. Χατζόπουλου» και την έμπρακτη υποστήριξη και ουσιαστική συμβολή στην επιτυχή υλοποίηση της.

Σας απευθύνομαι συγκινημένη σαν εγγονή του Κ. Χατζόπουλου και περήφανη σαν δημότης Αγρινίου που είχα την τιμή να μου παραδώσετε το Λεύκωμα «Κ.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Ένας κοσμοπολίτης συγγραφέας» το οποίο εκδόθηκε από τον Δήμο μας,100 χρόνια μετά τον θάνατό του και αφιερώνεται στην προσωπικότητα και το έργο του. Μια μοναδική και εμβληματική έκδοση.

Η δημιουργική πρωτοβουλία του Δήμου και η υποδειγματική εκ μέρους σας και των συνεργατών σας ,αξιοποίηση ,συντονισμός και άριστη συνεργασία φορέων και λοιπών συντελεστών είχε σαν αποτέλεσμα την επιτυχημένη πραγματοποίηση πολλών σημαντικών τιμητικών εκδηλώσεων. Όπως η επετειακή έκδοση των ΕΛΤΑ,η εντυπωσιακή έκθεση στην Δημοτική Πινακοθήκη,δράσεις ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και άλλες. Ευχαριστώ που μου δόθηκε η ευκαιρία να τις συνδράμω.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες αποδείξατε ότι γνωρίζετε να τιμάτε τις πνευματικές αξίες. Είμαι περήφανη σαν δημότης με την εικόνα προόδου και αισιοδοξίας ενός Δήμου, που παρά την υγειονομική και οικονομική κρίση, είναι προσανατολισμένος στον πολιτισμό και την ιστορία του.

Κύριε Δήμαρχε, γνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία σας προς κάθε ενέργεια που προωθεί και προάγει τον πολιτισμό ,η επιστολή μου αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στην πολύτιμη και ιστορική προσφορά σας .

Με εκτίμηση

Σοφία Λαχανά –Πατρώνη

Εγγονή Κ. Χατζόπουλου, Δημότης Αγρινίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *