Nέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 50χρονο κρεοπώλη από το Μεσολόγγι, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο.
Σύμφωνα με τον ALPΗA, κάμερα έχει «πιάσει» το όχημα του κρεοπώλη προς το Ευηνοχώρι γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές. Περίπου 50 λεπτά αργοτερα, το όχημά του επιστρέφει στο Μεσολόγγι. Μια άλλη κάμερα στην Ιονία Οδό, έχει καταγράψει την πορεία του οχήματος, η οποία είναι η τρίτη κάμερα που κατέγραψε την πορεία του 50χρονου, αφότου είχε εξαφανιστεί ο Μπάμπης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για 11 λεπτά εξέπεμπε το κινητό και μάλιστα ακίνητο. Στοιχείο το οποίο έχουν λάβει σε γνώση τους οι Αρχές και μάλιστα θεωρείται στοιχείο «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Στις Αρχές έχουν μιλήσει άνθρωποι από τον κύκλο του κρεοπώλη και τόνισαν πως πάντα ο 50χρονος έλεγε πως αν κάποιος θέλει να κάνει κάποια παράνομη πράξη, τότε δεν θα πρέπει να έχει μαζί του το κινητό του.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί οτι ο 50χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε στις Αρχές πως το βράδυ της εξαφάνισης δεν είχε μαζί του το κινητό του.
- Κάνε like στη σελίδα neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!