Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικά ΝέαΕξαρθρώθηκε συμμορία που δρούσε στην Αιτωλοακαρνανία -Οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν 14 τόνους χαλκού...

Εξαρθρώθηκε συμμορία που δρούσε στην Αιτωλοακαρνανία -Οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν 14 τόνους χαλκού από επιχείρηση

Διακριβώθηκε η δράση συμμορίας που ενέχεται σε διάπραξη κλοπών στην Αιτωλοακαρνανία

Οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν 14 τόνους χαλκού, μπαταρίες, πόλου διακόπτη από επιχείρηση

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της συμμορίας από τη διάπραξη των κλοπών ξεπερνά τις 160.000€

Διακριβώθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών  του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, η δράση συμμορίας, τα μέλη της οποίας, ενέχονται σε διάπραξη κλοπών σε επιχείρηση, στη Ναυπακτία.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος  έξι  ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί,  για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης  διακεκριμένων κλοπών, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας, που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, εξιχνίασαν συνολικά δυο κλοπές σε εγκαταστάσεις εταιρείας, που είχαν διαπράξει οι κατηγορούμενοι στις 5/12/2021 και στις 15/12/2021, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει (14) τόνους σύρμα χαλκού, μια μπαταρία αυτοκινήτου, καθώς και

ένα πόλο διακόπτη, συνολικής αξίας 163.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε  βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας συνεχίζουν τις έρευνες για να διακριβωθεί τυχόν συμμετοχή των κατηγορούμενων και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ