Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Θετική εξέλιξη η έγκριση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου  ενημερώνει τους εμπόρους της πόλης και τους επισκέπτες και καταναλωτές ότι το σχέδιο υπαγωγής στο πρόγραμμα με τον διακριτικό τίτλο «ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ», που ο Δήμος Αγρινίου από κοινού με τον Σύλλογό υπέβαλε, έτυχε έγκρισης.

Ειδικότερα ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει:

“Την έγκριση αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου την θεωρεί μια πολύ θετική εξέλιξη.

Είναι ένα αποτέλεσμα που επιτεύχθει μέσα από την συνεπή και συνεχή συνεργασία του Συλλόγου μας με την δημοτική αρχή και κυρίως χάρη στην προσπάθεια και την συνεργασία των εργαζομένων των δύο φορέων. Για το λόγο αυτό και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και δημοσίως.

Η δομή και τα προαπαιτούμενα του προγράμματος ήταν τέτοια που χωρίς την επιμελή προσπάθεια και την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων , η θετική έκβαση θα ήταν τουλάχιστον αμφίβολη για την πόλη μας και το εμπορικό κέντρο.

Θεωρούμε ότι η προσπάθεια για την υλοποίηση του προγράμματος, ώστε το αποτέλεσμα να έχει εκείνα τα ποιοτικά , λειτουργικά και αισθητικά χαρακτηριστικά που όλοι προσδοκούμε, θα είναι επίσης επίπονη και δύσκολη και θα απαιτηθεί η συνέχιση και η εντατικοποίηση της ισότιμης συνεργασίας.

Να ευχαριστήσουμε τέλος όλους τους συναδέλφους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης για τη θετική τους ανταπόκριση για ένταξή τους στο πρόγραμμα και να τους καλέσουμε να συμμετέχουν ενεργά με ιδέες και άποψη μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και την δημοτική αρχή για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση τόσο των επιχειρήσεών τους όσο και του Δημόσιου χώρου.

Υ.Γ.: Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ήταν από τους λίγους εμπορικούς συλλόγους στη χώρα που έχοντας την οργανωτική επάρκεια, την δομή και τα κριτήρια που το πρόγραμμα έβαζε ως προϋποθέσεις, μπόρεσε αυτόνομα και χωρίς την ομπρέλα ή την στήριξη του οικείου Επιμελητηρίου να μπει στην συνέργεια με τον Δήμο (ως συνδικαιούχος) και να επιτευχθεί η έγκριση και η ένταξη. Αυτό έγινε αποκλειστικά χάρη στη διαχρονική συμμετοχή των μελών του που με την συνδρομή τους και την παρουσία τους, κρατούν για 108 χρόνια τον Σύλλογό μας μαζικό, λειτουργικό και ουσιαστικά ενεργό.

Τους ευχαριστούμε”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *