Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΈντονη κριτική Σταρακά στη σημερινή δημοτική αρχή Αγρινίου

Έντονη κριτική Σταρακά στη σημερινή δημοτική αρχή Αγρινίου

Έντονη κριτική ασκεί η υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά στη δημοτική αρχή Αγρινίου και στον σημερινό Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Γ. Παπαναστασίου.

Συγκεκριμένα  η κα. Σταρακα στην ανακοίνωση της αναφέρει βαριές εκφράσεις μιλώντας για «αλαζονεία», «πανικό» και «θράσος» όπως επίσης και για «μηδενικό έργο της δημοτικής αρχής Αγρινίου».

Παράλληλα στην ανακοίνωση δίνεται έμφαση στο γεγονός ότι πέντε χρόνια τώρα δεν έχει ουσιαστικά παρουσιαστεί, από πλευράς δήμου, κανένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο και έχουν χαθεί ευρωπαϊκά κονδύλια δεδομένου ότι ο δήμος έχει την χαμηλότερη απορροφητικότητα από το ΕΣΠΑ.

Αναφορά γίνεται και στις εκδηλώσεις μνήμης του Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση, οι οποίες όπως τονίζεται «απαξιώθηκαν» και φυσικά στο θέμα της ανάπλασης του Πάρκου, στο Επιχειρηματικό Πάρκο και στο εργοστάσιο Χ.Υ.Τ.Υ.  στη Στράτο.

«Καμία νέα σχολική μονάδα κανένα έργο στα χωριά μας παρά μόνο ο ηλεκτροφωτισμός στο Καινούργιο» επισημαίνει χαρακτηριστικά η κα. Σταρακά.

Στη συνέχεια τόνισε ότι το κλειστό γυμναστήριο στην αερογέφυρα είναι έργο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (από έκει χρηματοδοτήθηκε και κατασκευάστηκε).

«Το Αγρίνιο σίγουρα θα πάει ψηλά αλλά δίχως εκείνους που άφησαν να χαθούν πέντε ολόκληρα χρόνια», είπε και κατέληξε «το μήνυμα των πολιτών στη δημοτική αρχή θα είναι ισχυρό στις εκλογές του Μαΐου».

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ