ΟΑΕΔ Αγρινίου και Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας επισκέφτηκε ο Σταύρος Καμμένος

Τον ΟΑΕΔ Αγρινίου και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, Σταύρος Καμμένος,  συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Στον ΟΑΕΔ Αγρινίου, έγιναν αποδεκτοί από τον προϊστάμενο κ.Γιώργο Θεοδωρόπουλο καθώς και υπαλλήλους του οργανισμού και η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα συνεργασίας ανάμεσα σε ΟΑΕΔ και Δήμο και στα προγράμματα απασχόλησης που έχουν ως βασικό στόχο την εύρεση εργασίας.

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν  την Αστυνομική Διεύθυνσης Ακαρνανίας, όπου συνάντησαν τον Ταξίαρχο κ.Παπαευθυμίου και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της διεύθυνσης Ακαρνανίας καθώς και για γενικότερα θέματα που σχετίζονται με την παραβατικότητα και την αστυνόμευση του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.

Μετά την συνάντηση ο κ. Σταύρος Καμμένος ανέφερε πως όπου υπάρχει αδιαφορία και εγκατάλειψη ανθεί η παραβατικότητα και γι΄ αυτό Δήμος και Αστυνομική Διεύθυνση οφείλουν να συνεργάζονται.

«Χρειάζονται πρωτοβουλίες , ένα σχέδιο ολοκληρωμένο με στόχο την ασφάλεια του πολίτη στο οποίο μάλιστα ο Δήμος θα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *