“Προσκαλούμε κάθε προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει το Κίνημα Αλλαγής”, ανέφερε η πρόεδρος Κινήματος  Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μετά την επίσκεψή της στην Αμφιλοχία και την Άρτα.

Πιο συγκεκριμένα στην Αμφιλοχία συναντήθηκε με τον δήμαρχο Απ. Κοιμήση, τοπικούς φορείς και μέλη του ΚΙΝΑΛ της Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο περιοδείας της στην Ήπειρο.

Το ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με την ίδια, “Δυναμώνει κάθε μέρα το προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης. Τους εκφραστές της συντήρησης και του διχασμού και της πόλωσης που δεν είναι άλλοι από την παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη νέα δεξιά του κ. Τσίπρα. Η  στάση τους τα τελευταία δέκα χρόνια καθυστέρησε και ακρίβυνε την προσπάθεια εξόδου από την κρίση, οι θυσίες όμως του ελληνικού λαού μπορούν να πιάσουν τόπο”.

Ακολούθως η κα. Γεννηματά ισχυρίστηκε πως “Έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με την υπερφορολόγηση, με τη διαρκή λιτότητα, με τη φτωχοποίηση, με τη μιζέρια, πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μας στο τόπο μας. Εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να δώσουμε αυτή τη μάχη αποτελεσματικά. Και ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ότι εμάς μπορούν να μας εμπιστευθούν. Δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους όπως έκανε ο κ. Τσίπρας”.

Τέλος κατέληξε θέτοντας ένα δίλημμα προς όλους τους ψηφοφόρους: “Το δίλημμα των εκλογών που έρχονται δεν είναι άλλο παρά ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες”, σημείωσε.