Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου

Σε μία λιτή τελετή, πολύ διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού,  παρουσία του δημάρχου Αγρινίου, φωταγωγήθηκε σήμερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που τοποθετήθηκε προ ημερών, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Και παρά τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες η κεντρική πλατεία της πόλης έβαλε τα γιορτινά της για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να «κλέβει» την παράσταση.

Και οι όμορφες και λαμπερές εικόνες τόσο από το κέντρο της πόλης όσο και περιφερειακά αποτελούν μία ακτίδα χαράς και ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον στις ζωές όλων μας.

“Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά αλλά  θα ενώσουμε τις ψυχές μας και όπως φωτίσαμε το δέντρο θα φωτίσουμε τις ψυχές όλων των συνανθρώπων μας, πιστεύοντας για ένα καλύτερο, πιο φωτεινό  νέο έτος. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα” είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου μετά και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ας είναι λοιπόν το 2021 ένα έτος φωτεινό, ένα έτος που θα δώσει τέλος σε αυτή την πανδημία και θα επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα που είχαμε συνηθίσει και θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε ξανά όλοι μαζί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *