Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΓ. Παπαναστασίου: "Σας ζητώ ξεκάθαρη εντολή για να τελειώσουμε επιτέλους με τις...

Γ. Παπαναστασίου: “Σας ζητώ ξεκάθαρη εντολή για να τελειώσουμε επιτέλους με τις πολιτικές μετριότητες”

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου η παρουσίαση των 68 υποψηφίων που συμπεριλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαναστασίου, και οι οποίοι διεκδικούν μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου στις εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να Ζεις».

«Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία, με κοινό στόχο όλων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους ενεργούς πολίτες και όλοι μαζί να δουλέψουμε για το Αγρίνιο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί αναλυτικά στο έργο της σημερινής δημοτικής αρχής  και στον σχεδιασμό της θητείας που έρχεται.

Πέραν της παρουσίασης των υποψηφίων και τον τομέων όπου ο ίδιος και η σημερινή δημοτική αρχή στο σύνολο της διαχειρίστηκε και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο δήμαρχος «έχουν γίνει πολλά σε πολλούς τομείς και φέραμε μια νέα πνοή στην πόλη» ο Γ. Παπαναστασίου είπε απευθυνόμενος στους ακροατές «Στην πρώτη θητεία καταφέραμε να κατακτήσουμε πολλά. Σχεδιάσαμε και εντάξαμε έργα δίνοντας νέα πνοή στην πόλη του Αγρινίου. Σας ζητώ ξεκάθαρη εντολή για να τελειώσουμε επιτέλους με τις πολιτικές μετριότητες που θέλουν να κηδεμονεύουν αυτόν τον τόπο. Σας ζητώ να κερδίσουμε μαζί το αύριο για την πόλη μας και για τη ζωή μας. Ας πάμε το Αγρίνιο ψηλά, εκεί που  αξίζει ».

Μάλιστα σε κάποια στιγμή, φανερά συγκινημένος, είπε «Με κάνετε απόψε και νιώθω όμορφα» και κατέβηκε από την εξέδρα σημειώνοντας «Κατέβηκα κάτω για να είμαι πιο κοντά, με γνωρίζετε από μικρό, μεγάλωσα σε αυτή την πόλη και έφυγα μονάχα στα φοιτητικά μου χρόνια και για να πάω στο στρατό. Γύρισα δούλεψα εδώ και έκανα εδώ την οικογένεια μου».

Τα ονόματα των υποψηφίων σε Δήμο Αγρινίου και στις Δημοτικές ενότητες:

 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ