Η Ένωση Αστυνομικών Ακαρνανίας συναντήθηκε με την φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ

Κατόπιν προσκλήσεως το Προεδρείο της Ένωσής  Αστυνομικών Ακαρνανίας συναντήθηκε  στην Πάτρα, στις 13/06/2020,  με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Αστυνομικό Διευθυντή ΓΕ.Π.Α.Δ.Ε.  Ταξίαρχο κ. Απόστολο  Μαρτζάκλη.

Από το Πρόεδρο, πέραν των θεμάτων που αφορούν υλικοτεχνική υποδομή, οχήματα εξοπλισμός των ομάδων ΔΙ.ΑΣ., Ο.Π.Κ.Ε, Διμοιρίας Υποστήριξης, τέθηκε στον Υπουργό και στους ανωτέρω παρευρισκόμενους,  το θέμα της ίδρυσης-λειτουργίας και στελέχωσης του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου καθώς και το θέμα του κτηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την ίδρυση – λειτουργία και στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου το συντομότερο δυνατό ενώ για το κτηριολογικό πρόβλημα του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας αν βρεθεί παραχωρηθέντας χώρος από τον Δήμο είναι θετικός για την άμεση μετακόμισή του σε κτήριο ή να χτιστεί εξαρχής σε οικόπεδο που θα παραχωρηθεί δωρεάν.

Όσον αφορά των εξοπλισμό των παραπάνω ομάδων ήδη τρέχει πρόγραμμα για προμήθεια και χορηγία εξοπλισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *