Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕκκλησίαΙ.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: Εκδήλωση-αφιέρωμα στον Γιώργο Μπαλταδώρο

Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: Εκδήλωση-αφιέρωμα στον Γιώργο Μπαλταδώρο

Την Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, στις 8:00 το απόγευμα, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου διοργανώνει  εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον περίβολο του Ιερού Ναού με την ευκαιρία της λήξεως των πνευματικών ευκαιριών που διοργάνωσε  για την περίοδο 2017/2018 καθώς και με την ευκαιρία του πέρατος των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης».

«Η φετινή εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα που κυκλώθηκε από σύννεφα που απειλούν να αλλοιώσουν το ήθος της και να φθείρουν την πολιτισμική ιδιοπροσωπία των Ελλήνων. Η εθνική ευσυνειδησία είναι σημαντική για τον καθένα που επιθυμεί να περιφρουρήσει την πνευματική ανεξαρτησία και την αυτονομία της πατρίδας του. Γι’ αυτό το λόγο, η φετινή εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «Ελλάδα το καλύτερο κομμάτι της καρδιάς μας», θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον ήρωα σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο, πιλότο του αεροσκάφους Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο κατέπεσε στο Αιγαίο» αναφέρεται στην ανακοίνωση-πρόσκληση.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

-Εισαγωγή

-Ύμνοι από τη Βυζαντινή Χορωδία Ιεροψαλτών Αγρινίου

-Τραγούδια για το Αιγαίο από τη Νεανική – Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και ειδικό αφιέρωμα – τραγούδι στον ήρωα πιλότο Γεώργιο Μπαλταδώρο , που έπεσε υπερασπιζόμενος το Αιγαίο

-Παρουσίαση του DVD «Ελλάδα το καλύτερο κομμάτι της καρδιάς μας»

-Χαιρετισμός παιδιών του κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»

-Βράβευση των εθελοντών καθηγητών του κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»

-Βράβευση των διευθυντών του 6ου και του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου

-Παραδοσιακοί χοροί με ζωντανή μουσική με τραγούδια για το Αιγαίο και την Ελλάδα μας

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ