Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΗ Πλατεία Συντάγματος έγινε για λίγο Μεσολόγγι! -Διαμαρτυρία μετά μουσικής για το...

Η Πλατεία Συντάγματος έγινε για λίγο Μεσολόγγι! -Διαμαρτυρία μετά μουσικής για το Πρωτοδικείο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή η συμβολική ειρηνική διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος ενάντια στην υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, με συμμετοχή μεγάλου πλήθους δημοτών καθώς και τις τρεις φιλαρμονικές της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν η Φιλαρμονική του Δήμου Μεσολογγίου «Χρήστος Καψάλης», υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Δημήτρη Τσιάντα, του Μουσικού Ομίλου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» με Αρχιμουσικό τον  κ. Δημήτρη Μανωλάτο και του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός» με Αρχιμουσικό τον κ. Μάκη Κουτσαγγέλη.

Όλοι μαζί, ενώσανε τις φωνές τους στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα: ” Η υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου είναι προσβλητική και ανιστόρητη. Να διορθωθεί έστω και τώρα το τεράστιο αυτό λάθος εις βάρος της πόλης-σύμβολο του Έθνους!”

Παράλληλα σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου 2024, τιμήθηκαν οι πεσόντες κατά τις πολιορκίες και την Έξοδο με επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (Ευαγγελίστρια) στην Αθήνα και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη από επισήμους και εκπροσώπους φορέων, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Μεσολογγιτών Αττικής «Η Ιερά Πόλις» και με τη συμμετοχή τμήματος Αη Συμιωτών.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ