Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕκκλησίαΙερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αγρινίου: Ζωντανή μετάδοση ιερών ακολουθιών

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αγρινίου: Ζωντανή μετάδοση ιερών ακολουθιών

Ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αγρινίου ανακοίνωσε ότι αρκετές από τις ιερές ακολουθίες θα μεταδίδονται ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι του ναού.Με αυτόν τον τρόπο θα έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν νοερά όλοι οι πιστοί οι οποίοι εξαιτίας της ιδιάζουσας περίπτωσης που βιώνουμε αυτό το διάστημα δε μπορούν να παραβρεθούν σωματικά στον ναό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

” Αγαπητοί αδελφοί, Καλή κι Ευλογημένη Τεσσαρακοστή!

Την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή μας δίνεται η μεγαλύτερη ευκαιρία για να αγωνιστούμε και να συμμετέχουμε εντονότερα στο σωτήριο Πάθος του Κυρίου μας, με μετάνοια, με εκκοπή των παθών και με ελάττωση των τροφών, από αγάπη προς τον Χριστό.

Ένα από τα μέσα προκειμένου να επιτευχθεί τούτο είναι το κάλεσμα της εκκλησίας μας σε πλήθος ιερών και συνάμα κατανυκτικών ακολουθιών. Έτσι λοιπόν, από τον ιερό μας ναό ανακοινώνεται ότι αρκετές από αυτές θα μεταδίδονται ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι του ναού μας στο YouTube Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αγρινίου. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν νοερά όλοι οι πιστοί οι οποίοι εξαιτίας της ιδιάζουσας περίπτωσης που βιώνουμε αυτό το διάστημα δε μπορούν να παραβρεθούν σωματικά στον ναό.

Προκειμένου όμως κάποιος να μπορεί να λαμβάνει αυτόματα ειδοποιήσεις πριν από την έναρξη των ιερών ακολουθιών χρειάζεται να ακολουθήσει τις παρακάτω οδηγίες:

(α) Στην σελίδα του καναλιού Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Αγρινίου στο YouTube επιλέγουμε «ΕΓΓΡΑΦΗ» (βρίσκεται πάνω δεξιά).
(β) Μετά την εγγραφή μας επιλέγουμε το καμπανάκι των ειδοποιήσεων (εντοπίζεται δεξιά από την «ΕΓΓΡΑΦΗ») και από τις τρεις επιλογές που υπάρχουν επιλέγουμε «Όλες».
Με αυτόν τον τρόπο μας έρχεται μήνυμα με τον σύνδεσμο κάθε νέας μετάδοσης.

Τούτη την ευλογημένη περίοδο ας αξιώσει ο Κύριος όλους μας να τη διέλθουμε με υγεία και ανάταση ψυχής. Και προετοιμασμένοι πνευματικά να προσκυνήσουμε τα Άγια Πάθη Του και να εορτάσουμε την ένδοξη Ανάστασή Του.”

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ