Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΚαταγγελία Τραπεζιώτη για πιέσεις, εκβιασμούς και απόπειρες χρηματισμού σε υποψηφίους του

Καταγγελία Τραπεζιώτη για πιέσεις, εκβιασμούς και απόπειρες χρηματισμού σε υποψηφίους του

Σε καταγγελία προβαίνει η παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ- ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Δημήτρη Τραπεζιώτη» ισχυριζόμενη πως δέχεται καταγγελίες για πιέσεις, εκβιασμούς, χρηματισμό και απειλές που ασκούνται σε υποψηφίους της , προκειμένου να αποχωρήσουν από τον συνδυασμό ενώ τα ονόματά τους έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί.

“Πρόκειται για συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την δημοκρατική διαδικασία της πολιτικής και εκλογικής αντιπαράθεσης” αναφέρει σχετικά η καταγγελία Τραπεζιώτη.

Αναλυτικά ολόκληρη η καταγγελία της παράταξης του Δημήτρη Τραπεζιώτη έχει ως εξής: 

“ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στην κοινωνική και πολιτική εξαχρείωση

Με την παρούσα ενημερώνουμε όλους τους πολίτες  του Δήμου Αγρινίου και κάθε αρμόδια αρχή ότι το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε καταγγελίες για πιέσεις, εκβιασμούς, χρηματισμό και απειλές που ασκούνται σε υποψηφίους, προκειμένου να αποχωρήσουν από τον συνδυασμό μας ενώ τα ονόματά τους έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί με σχετική ανακοίνωσή μας στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Πρόκειται για συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την δημοκρατική διαδικασία της πολιτικής και εκλογικής αντιπαράθεσης, συμπεριφορές που εξαχρειώνουν την κοινωνική και πολιτική συνείδηση και που συνιστούν ποινικά κολάσιμες πράξεις. Δεν επιδιώκουμε την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, αλλά υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και τους πολίτες που τρομοκρατούνται από τις ανωτέρω συμπεριφορές.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τις συμπεριφορές αυτές απ’ όπου κι αν προέρχονται

ΚΑΛΟΥΜΕ τους πολίτες να αντισταθούν στην κοινωνική και πολιτική εξαχρείωση

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ