Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΚεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής: Ποιοι εκπροσωπούν το...

Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής: Ποιοι εκπροσωπούν το «Δίκτυο-Ανανέωση» από την Αιτωλοακαρνανία

Με σύνθημα “ανανέωση στην πράξη” και στόχο την να βγουν μπροστά τα νέα στελέχη της παράταξης,  το “Δίκτυο – Ανανέωση” κατέθεσε κατάλογο με 30 στελέχη που θα εκπροσωπούν το Δίκτυο στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Μεταξύ των ονομάτων και των Αιτωλοακαρνάνων Αντώνη Γριμώτση και τον δήμαρχο Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση.

Στη λίστα

Περιλαμβάνονται στελέχη με πολιτική εμπειρία. Πρόκειται για άτομα τα οποία αποτελούν τη νέα γενιά της παράταξης. Είναι άτομα που  δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον επαγγελματικό τοπίο, όπως: ο επιχειρηματίας Οδυσσέας Κορακίδης, ο γιατρός, Στέφανος Παραστατίδης (Β. Ελλάδα), ο φαρμακοποιός και πρώην βουλευτής Φραγκίσκος Παρασύρης, ο πανεπιστημιακός Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, ο πολεοδόμος μηχανικός Γιώργος Τσούμας και τα πρώην στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ: ο πρώην γραμματέας  Βασίλης Κίτσιος (πολ. μηχανικός), ο Θάνος Χουντάλας (πολ. μηχανικός) και ο Αντώνης Γκριμώτσης (επιχειρηματίας).

Επίσης ο οικονομολόγος Πασχάλης Αγανίδης, ο υποψ. διδάκτορας πολιτικής επιστήμης από τη Κρήτη, Μάνθος Λυδάκης, ο δικηγόρος Μιχάλης Παττακός, ο διδάκτορας φιλοσοφίας Κωνσταντίνος Μαρίνος καθώς και οι κυρίες Ευτυχία Θάνου (νομικός με ειδίκευση στο φορολογικό δίκαιο), Ντίνα Σπυρόπουλου (γεωπόνος) και Άννα Παπαδοπούλου (δικηγόρος, πρώην γραμματέας ΠΑΣΠ Νομικής).

Επίσης, από τη Β. Ελλάδα, συμμετέχουν στελέχη όπως ο Μπάμπης Παπαϊωάννου (στέλεχος της ΓΓ Νέας Γενιάς), ο οικονομολόγος Περικλής Αλιφέρης, ο εκπαιδευτικοί Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης και Κώστας Νικολόπουλος, ο δικηγόρος Γιώργος Χιονίδης και οι  Μαρία Κυριακίδου και Δήμητρα Φαρμάκη.

Τέλος, στη λίστα περιλαμβάνονται ο δήμαρχος Αμφιλοχίας και επικεφαλής της παράταξης των δημάρχων που προέρχονται από το Κίνημα Αλλαγής στην ΚΕΔΕ, Απόστολος Κοιμήσης, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Νίκος Γκόλας, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας, Μαρία Στρατηγάκη, Νέλλυ Παπαχελά.

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής

Ανακοινώθηκε εχθές η σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπή (ΚΠΕ), σύμφωνα με την απόφαση του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

Συγκροτείται με συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής. Στην ΚΠΕ συμμετέχουν εκπρόσωποι των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων (ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΒΕ, Τουρισμού, Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, Πρωτογενούς Τομέα, Ο.Κ.Ε), της Αυτοδιοίκησης, των ΑΜΕΑ, των Μεταναστών, της Ομογένειας, σημαντικός αριθμός στελεχών της νέας γενιάς, προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου από την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στην Κ.Π.Ε συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη με δικαίωμα ψήφου, οι βουλευτές και οι Δ/ντες των Κ.Ο και οι ευρωβουλευτές των κομματικών φορέων που συγκροτούν το Κίνημα Αλλαγής.

Το αρχείο με τη σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής σε αλφαβητική σειρά:

ΚΕ του Κινήματος Αλλαγής

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ