Κρίσεις στην Πυροσβεστική: Ο Ναυπάκτιος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος νέος Περιφερειακός Διοικητής Δυτικής Ελλάδας

Νέος περιφερειακός διοικητής των Πυροσβεστικών δυνάμεων αναλαμβάνει μετά από την απόφαση του συμβουλίου μεταθέσεων ο Ναυπάκτιος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος.

Σχετικά με την μετακίνησή του στην νέα του θέση επισημαίνει:

«Μετά την απόφαση του Συμβουλίου μεταθέσεων να με ορίσει Διοικητή στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας και κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της θητείας μου σε 3 Περιφέρειες μέσα σε διάστημα 4 ετών, χαίρομαι που κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Ήπειρο, μειώθηκαν οι πυρκαγιές στο 59% και οι καιόμενες εκτάσεις στο 93%!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους συνεργάτες μου, την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ & Β’ βαθμού, τους πολίτες και τα ΜΜΕ, για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο δύσκολο έργο μου. Αποχαιρετώ την Ήπειρο και τους καταπληκτικούς της ανθρώπους που θα κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και έχοντας κάνει το καθήκον μου στο ακέραιο, πηγαίνω σε μια δύσκολη, αλλά γνώριμη σε μένα Περιφέρεια, την οποία αντιμετωπίζω ως νέα πρόκληση στην επέκεινα σταδιοδρομία μου! Συμπαρατάσσομαι με τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας και δηλώνω δυναμικά «Παρών»!

Οι αξίες που μου έχουν κληροδοτήσει δε μου επιτρέπουν να κάνω πίσω ούτε στιγμή. Θα προχωρήσω με γνώμονα αυτές και την πίστη μου στο Θεό για δυναμη και δικαιοσύνη !

Σας ευχαριστώ όλους!»

Πηγή: nafpaktianews.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *