Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕκπαίδευσηΚυκλοφόρησε για 9η χρονιά η σχολική εφημερίδα του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Κυκλοφόρησε για 9η χρονιά η σχολική εφημερίδα του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Μια εξαιρετική σχολική εφημερίδα δημιούργησαν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου σε συνεργασία φυσικά με τους  καθηγητές του σχολείου, την οποία, πιστέψτε μας, αξίζει να διαβάσετε καθώς θα μάθετε πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ λοιπόν  και διαβά-ΖΟΥΜΕ τη ‘Μαθητοτυπία’, την εφημερίδα του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου που είναι κοντά μας για 9η συνεχή χρονιά με πλουσιότατο υλικό. Συνεντεύξεις από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας κ. Π. Τσιχριτζή, τις υπεύθυνες των Κοινωνικών Δομών της πόλης μας, τον εξαιρετικό συγγραφέα κ. Ι. Ζουργό και τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου ‘Οργισμένα Νιάτα’ Ε. Ζησάκη, Ι. Πηλιχού, Φ. Καλογεράκου & Α. Δαβιλά.

Οι δράσεις του σχολείου «Ρομποτική και κλιματική αλλαγή – Εφαρμογές της στην Αγροτική Παραγωγή», πρόγραμμα Erasmus, άρθρα μαθητών/καθηγητών, λογοτεχνικές απόπειρες αλλά και ο αποχαιρετισμός των μαθητών/τριών της Γ΄Λυκείου με … δημιουργική γραφή.

Φέτος για πρώτη φορά λόγω των συνθηκών η ‘Μαθυτοτυπία’ κυκλοφορεί μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. Ευχόμαστε καλά -ηλεκτρονικά- αναγνωστικά ταξίδια.

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς και την Διεύθυνση του σχολείου για το αξιόλογο αποτέλεσμα.

 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ