Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΛέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Εθνική Οδό… «Καρμανιόλα»

Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Εθνική Οδό… «Καρμανιόλα»

Παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων δεν έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα με αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών τροχαίων

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Αγρίνιο, την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 14:30, στην Εθνική οδό Αγρινίου – Αντιρρίου στο ύψος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.

Η κινητοποίηση αφορά τα σοβαρά τροχαία ατυχήματα που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο σημείο, τα οποία πολλές φορές έχουν οδηγήσει ακόμα και στην απώλεια της ζωής συμπολιτών μας.

Έτσι η ΛΕ.ΜΟΤ.Α απευθύνει κάλεσμα στους εκπροσώπους των φορέων του Δήμου Αγρινίου και ολόκληρου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και σε πολίτες να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία τονίζοντας ότι «την τελευταία πενταετία τέσσερις συνανθρωποί μας έχουν χάσει την ζωή τους και δεκάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί στο εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο του εθνικού οδικού δικτύου, στην είσοδο της πόλης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέμα: Συγκέντρωση διαμαρτυρία ς στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου , στο ύψος του ΚΤΕΛ Αγρινίου

Η ΛΕσχη ΜΟΤοσυκλέτας Αγρινίου (ΛΕ.ΜΟΤ.Α) δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία της απέναντι στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής διοργανώνει την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 14:30 νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.

Αιτία για τη νέα κινητοποίηση είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών τροχαίων, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, έστω και για κάποια προσωρινή λύση, η οποία δε δόθηκε ποτέ μέχρι σήμερα.

Προσπάθεια της ΛΕ.ΜΟ.ΤΑ είναι να ενεργοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμα πιο σθεναρά την υλοποίηση των παρεμβάσεων που είναι αναγκαίες για τη σωστή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών και την αποτροπή συγκρούσεων . Θυμίζουμε ότι την τελευταία πενταετία τέσσερις συνανθρωποί μας έχουν χάσει την ζωή τους και δεκάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί στο εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο του εθνικού οδικού δικτύου, στην είσοδο της πόλης.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους εκπροσώπους των φορέων του Δήμου Αγρινίου και ολόκληρου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία την Τετάρτη, 19 Δεκεμβριου 2018, στις 14:30 στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου , στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Είναι ένα ζήτημα που μας αφορά ΟΛΟΥΣ!

 

Για τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου

Ο Πρόεδρος, Ευάγγελος Τσάμης

Ο Γραμματέας, Κωνσταντίνος Καβαθατζίδης»

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ