Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΜε απόλυτη επιτυχία το Hellas Rally Raid στο Καρπενήσι

Με απόλυτη επιτυχία το Hellas Rally Raid στο Καρπενήσι

Στις περιοχές Φωκίδας, Φθιώτιδας,Αιτωλοακαρνανίας, Ναυπακτίας & Ευρυτανίας

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου το Hellas Rally Raid 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι από 18 έως 26 Μαΐου με έδρα το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, με 200 συμμετοχές, 310 άτομα πλήρωμα και πάνω από 700 συνοδοί που διέσχισαν για πρώτη φορά μια τόσο μεγάλη έκταση περίπου 2.000 χλμ. εκτός δρόμου στις περιοχές Φωκίδας, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ναυπακτίας και Ευρυτανίας.

30 χώρες εκπροσωπήθηκαν στη φετινή διοργάνωση με συμμετοχές ακόμα και από τη Λατινική Αμερική και Ωκεανία.

Ο αγώνας έκλειισε την Κυριακή το βράδυ με τις βραβεύσεις και ένα τεράστιο πάρτυ με ζωντανή μουσική στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Το Hellas Rally

  • Είναι ο δεύτερος αγώνας του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αγώνων αντοχής της παγκόσμιας ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας και προσελκύει αναβάτες όλων των κλάσεων.
  • Παράλληλα με τον αγώνα διοργανώθηκαν όλες τις ημέρες και παράλληλα events όπως σχολεία αγωνιστικής οδήγησης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο coach Chris Birch.
  • Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο γεγονός του 2019 ήταν συνδιοργάνωση της ΑΛΑΜΜ, του Δήμου Καρπενησίου, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας- Π.Ε. Ευρυτανίας και διεξάγεται με την αρωγή της ΑΛΑΚ και του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ