Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΜεσολόγγι: Έκτακτη συνάντηση Λύρου με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου

Μεσολόγγι: Έκτακτη συνάντηση Λύρου με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου

Την Τετάρτη, ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος συναντήθηκε εκτάκτως με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» αποτελούμενη από τους, Καραγκούνη Κωνσταντίνο, Φασούλα Απόστολο, Πολονύφη Παναγιώτη και Νικόλαο Νικολάου.

Τα μέλη του Σωματείου εξέθεσαν τις ανησυχίες τους στο Κώστα Λύρο για τη συνεχιζόμενη, όπως είπαν, αποδυνάμωση της Νοσηλευτικής Μονάδας και ζήτησαν τη στήριξη και του Δήμου.
Ο Δήμαρχος είπε ότι είναι αρωγός στην προσπάθεια για την ενίσχυση του Νοσοκομείου καθώς η εύρυθμη λειτουργία του είναι πρωτίστως στήριγμα υγείας για τους κατοίκους του Δήμου.
«Είχα αυτή την έκτακτη συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου γιατί συχνά γίνομαι αποδέκτης παραπόνων από την τοπική κοινωνία για την υποστελέχωση της Νοσηλευτικής Μονάδας, ζητήματα που έθεσα προσφάτως και στον ίδιο τον Υπουργό Υγείας.

Στο μέτρο που μας αναλογεί παλεύουμε για να ενισχυθεί το νοσηλευτικό και ιατρικό δυναμικό του τόπου μας, το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε πολύ δύσκολες συνθήκες, βρέθηκε και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την περίθαλψη και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες»

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ