Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικά ΝέαΜεσολόγγι: Γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και εκδικητική πορνογραφία

Μεσολόγγι: Γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και εκδικητική πορνογραφία

Πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα, όπου σε καθημερινή βάση καταγράφονται δεκάδες καταγγελίες με τις αστυνομικές διευθύνσεις να προχωρούν σε συλλήψεις και δικογραφίες.

Σε πρόσφατη περίπτωση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, εκδικητική πορνογραφία, καθώς και παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, για πράξεις που τελέστηκαν από το έτος 2020 μέχρι και τις 18-04-2024.

Αξίζει να σημειωθεί οτι σύμφωνε με το δελτίο συμβάντων της αστυνομίας συνελήφθη ένα ακόμα άτομο και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Συγκεριμένα: 

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Αιτωλίας συνελήφθη ένα ακόμα άτομο και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Α) Στην Πάτρα

1.  Συνελήφθη, χθες, το βράδυ, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που

υπέβαλε σε βάρος του, η σύζυγός του, ότι την εξύβρισε και τη προκάλεσε κάκωση στο χέρι της. Ο κατηγορούμενος κατά τη σύλληψή του, επιτέθηκε και άσκησε βία και στους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.

2.   Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η

σύντροφός του, ότι την απείλησε και την εξύβρισε.

Β) Στο Αίγιο

3. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η

σύντροφός του, διότι της άσκησε σωματική βία χτυπώντας την στο πρόσωπο.

4. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο

πατέρας του, ότι τον χτύπησε σε όλο του το σώμα και τον απείλησε. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου νοσηλεύεται.

Γ) Στο Μεσολόγγι

5. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλής, εκδικητική πορνογραφία, καθώς και παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, για πράξεις που τελέστηκαν από το έτος 2020 μέχρι και τις 18-04-2024.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των κατηγορουμένων υποβλήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ