Ο Πάνος Σκουρλέτης στο Αγρίνιο: “Διατηρούμε την επαφή μας με τον αγροτικό κόσμο”

To Αγρίνιο επισκέφθηκε  σήμερα ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Γραμματέας του  ΣΥΡΙΖΑ  είχε συζήτηση με εκπροσώπους της κτηνοτροφικής και γεωργικής παραγωγής, μαζί με τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο και Θάνο Μωραΐτη, την πρώην βουλεύτρια Μαρία Τριανταφύλλου και τον Παναγιώτη Μανδέλο, από την Νομαρχιακή Επιτροπή, υπεύθυνο αγροτικών θεμάτων.

“Διατηρούμε την επαφή μας με τον αγροτικό κόσμο, επιδιώκουμε να συνδιαμορφώσουμε θέσεις που θα απαντούν στις νέες ανάγκες του, μελετάμε μαζί τα χρόνια, δυσεπίλυτα προβλήματα. Θα είμαστε στο πλευρό τους, για την προώθηση της κτηνοτροφικής και γεωργικής παραγωγής, για να αναπτυχθεί ο πρωτογενής τομέας και να συμβάλει στη συνολική ανάπτυξη της χώρας μας, με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Πάνος Σκουρλέτης: “Απέναντί μας έχουμε την πολιτική πρόταση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων”

“Ήρθε η ώρα να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Μέσα από ένα συνέδριο τομής και συνέχειας να δυναμώσουμε το μαζικό δημοκρατικό, αριστερό Κόμμα που θα εκφράζει τις ελπίδες και θα απαντά στις αγωνίες της πλειοψηφίας του αριστερού και προοδευτικού κόσμου” είπε ο Πάνος Σκουρλέτης στην ανοιχτή γενική συνέλευση που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο.

Και συνέχισε: “Σήμερα στο Αγρίνιο συνεχίζουμε μια δυναμική, δημιουργική, βαθιά πολιτική διαδικασία ποιοτικής και ποσοτικής μεγέθυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε η οργανωτική του συγκρότηση να αντιστοιχηθεί με την εκλογική του απήχηση.

Με κάποιους γνωριζόμαστε από κοντά για πρώτη φορά, με άλλους ξανασυναντιόμαστε. Πολλοί επιλέγουν σταθερά τον ΣΥΡΙΖΑ, ως τον φορέα του νέου στο πολιτικό σκηνικό, από το 2012 και έπειτα. Όλοι μας καλούμαστε σήμερα από την πολιτική και κοινωνική συγκυρία να κάνουμε τις νέες αναλύσεις, να αναζητήσουμε εκείνες τις προγραμματικές προτάσεις που θα απαντούν στις νέες ανάγκες και στις προκλήσεις της μεταμνημονιακής περιόδου.

Και θα το κάνουμε αποτιμώντας την μεγάλη πορεία μας από το 2012 και έπειτα, αλλά και με τη βαθειά μας γείωση με την κοινωνία, τους φορείς της, τα συνδικάτα και τους συλλόγους της, με κάθε σημείο συλλογικής ζωής”

Ταυτόχρονα ο Π. Σκουρλέτης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας μεταξύ άλλων:

“Απέναντί μας έχουμε την πολιτική πρόταση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Μια αποτυχημένη, συντηρητική συνταγή για την οικονομία. Ήδη χτυπά κοινωνικά και εργατικά δικαιώματα. Προωθεί την ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών, εκχωρεί ακόμη και τον δημόσιο έλεγχο σε κρίσιμους τομείς, όπως της ενέργειας. Οι πρώτες αρνητικές συνέπειες θα αγγίξουν σύντομα την καθημερινότητα των πολιτών”.

Καταλήγοντας επεσήμανε πως “Ο ΣΥΡΙΖΑ της σύγχρονης Αριστεράς, της προοδευτικής συμμαχίας, όλοι μας, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη διαμόρφωσης μιας ελκυστικής και τεκμηριωμένης αντιπρότασης που θα βασίζεται στις αρχές της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της συμμετοχής και της αλληλεγγύης”.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *