Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΟ Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αιτ/νίας συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους & Δημοτικούς Συμβούλους

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αιτ/νίας συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους & Δημοτικούς Συμβούλους

Μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών που διενεργήθηκαν στις 26-5-2019 και 2-6-2019 ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αιτ/νίας συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες δημάρχους

  • Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο
  • Ακτίου – Βόνιτσας κ. Αποστολάκη Γεώργιο
  • Αμφιλοχίας κ. Κατσούλα Γεώργιο
  • Θέρμου κ. Κωνσταντάρα Σπυρίδωνα
  • Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη Ιωάννη

καθώς και όλους τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους τόσο της Συμπολίτευσης όσο και της Αντιπολίτευσης και τους εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή που τους ανέθεσαν οι πολίτες.

Είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων, αιρετών και υπαλλήλων, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημότες.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησε πριν τις εκλογές, συναντήσεις με όλους τους υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Αγρινίου, προσπαθώντας να συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών των Δήμων, θέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις όπως:

1.-Διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου.

2.-Έλλειψη προσωπικού (προσλήψεις μόνιμου προσωπικού).

3.-Παραίτηση από ένδικα μέσα (όταν πρόκειται για αγωγές που αφορούν υπαλλήλους).

4.-Τήρηση των νόμιμων διαδικασιών αναφορικά με την πλήρωση θέσεων ευθύνης.

5.-Σε τυχόν τροποποιήσεις του ΟΕΥ του Δήμου να ακολουθείται η πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

6.-Έγκαιρη προμήθεια των Μέσων Ατομικής Προστασίας για όλους τους δικαιούχους εργαζόμενους

7.-Υγιεινή & ασφάλεια στους χώρους εργασίας (π.χ. το γκαράζ).

8.-Σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού των υπηρεσιών & αντιμετώπιση σύμφωνα με την εργασία, στα πλαίσια & της ελεύθερης διακίνησης ιδεών.

9.-Προσχολική αγωγή σύμφωνα με την πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

«Τόσο εμείς όσο και όλοι οι συνάδελφοι, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε παρόντες από οποιαδήποτε θέση κληθούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, αρωγοί στην προσπάθεια των δημοτικών αρχών και της παροχής όσο το δυνατόν υψηλότερων υπηρεσιών προς τους Δημότες, εκτελώντας τα καθήκοντά μας στα πλαίσια των αρχών του Συντάγματος και της διατήρησης της νομιμότητας με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω έλλειψης προσωπικού.

Θέλουμε οι συνάδελφοι να εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα εύσημα για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, όπως συνέβη αρκετές φορές για παράδειγμα από τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου και από τοπικά ΜΜΕ για τους συναδέλφους του Δήμου Αγρινίου» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ