Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΌλγα Δασκαλή: O Δήμος Μεσολογγίου από τόπος φυγής να γίνει τόπος επιστροφής...

Όλγα Δασκαλή: O Δήμος Μεσολογγίου από τόπος φυγής να γίνει τόπος επιστροφής και επισκεψιμότητας

Στο Νεοχώρι πραγματοποιήθηκε η τρίτη επίσημη συνάντηση του συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών” με επικεφαλής την δικηγόρο κα. Όλγα Δασκαλή.

Η υποψήφια Δήμαρχος κα. Δασκαλή, καθώς και μέλη του συνδυασμού, ανέπτυξαν τη φιλοσοφία, τις προτεραιότητες και τη στοχοθεσία που έχουν, ώστε “ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου να ανακάμψει και από τόπος φυγής και γίνει τόπος επιστροφής και επισκεψιμότητας”.

Μίλησαν για τις υποδομές που χρειάζεται να δημιουργηθούν στο Δήμο, για τις πολιτικές κατευθύνσεις ώστε να λυθούν τα σημαντικά προβλήματα των Οινιαδών και τους τρόπους δημιουργίας αναπτυξιακής προοπτικής.

Μερικά από τα μέλη του συνδυασμού που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ο κ. Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο κ. Νίκος Σταμάτης, η κα. Άντα Χαλαζιά, ο κ. Ιάκωβος Παλαιολόγος, η κα. Αφροδίτη Μπαρμπετάκη, η κα. Σοφία Παναγιωτοπούλου και ο κ. Νεραντζής Παπαδόπουλος συνομίλησαν με τους παρευρισκομένους, απάντησαν στις ερωτήσεις τους, άκουσαν τους προβληματισμούς τους και κατέγραψαν τις προτάσεις τους.

“Οι συναντήσεις του ανεξάρτητου από κομματικές ομπρέλες συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών”, θα συνεχιστούν σε κάθε κοινότητα του Δήμου με σκοπό να εκφραστούν οι Δημότες, να καταγραφούν οι ανάγκες και να υπάρξει αποτελεσματικότερη διοίκηση” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ