Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΠαναιτωλικός: Κατ’ εξαίρεση και σε περιορισμένο αριθμό διαπιστεύσεις

Παναιτωλικός: Κατ’ εξαίρεση και σε περιορισμένο αριθμό διαπιστεύσεις

Γράφει η Αλίκη Οικονόμου*

Για κατ’ εξαίρεση διαπιστεύσεις  και σε περιορισμένο αριθμό για εκπροσώπους ΜΜΕ στον αγώνα της  Super League, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναιτωλικός σε σχετική της ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μεταξύ άλλων ενημερώνει ότι:

«Στον αγώνα Super League ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, με ώρα έναρξης 19.00, θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους (μέλη Ενώσεων Συντακτών και ΠΣΑΤ), καθώς και επαγγελματίες φωτογράφους (μέλη ΕΦΕ).

Κατ’ εξαίρεση θα εκδοθούν διαπιστεύσεις (σε περιορισμένο αριθμό) για εκπροσώπους ΜΜΕ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναιτωλικού και του Άρη και δεν διαθέτουν δημοσιογραφική ταυτότητα».

Βέβαια τα κριτήρια και το πώς ακριβώς θα γίνει η επιλογή των εκπροσώπων των ΜΜΕ που δεν διαθέτουν δημοσιογραφική ταυτότητα δεν αναγράφονται στην εν λόγω ανακοίνωση (δεν αναφέρομαι στους συναδέλφους μου αφού οι δημοσιογράφοι λαμβάνουμε κανονικά τη διαπίστευση).

Με λίγα λόγια ένας περιορισμένος αριθμός ανθρώπων ή καλύτερα εκπροσώπων ΜΜΕ που δεν είναι δημοσιογράφοι αλλά ασχολούνται με το  ρεπορτάζ του Παναιτωλικού και του Άρη θα λάβουν τη διαπίστευση ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

Φυσικά το όχι θα είναι επίσημο αφού όπως λέει και το γραφείο τύπου της ΠΑΕ «Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση».

Δίκαιο θα αναρωτηθεί κανείς;  Μάλλον όχι θα πω εγώ, τουλάχιστον για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που θα απορριφθούν. Για τους υπολοίπους που δεν θα απορριφθούν δίκαιο φυσικά!

*Δημοσιογράφος – εκδότης εφημερίδας “Τα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας” 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ