Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΠανελλήνιος διαγωνισμός αφίσας Εορτών Εξόδου 2019

Πανελλήνιος διαγωνισμός αφίσας Εορτών Εξόδου 2019

Διάρκεια: Από 13 Φεβρουαρίου έως 13 Μαρτίου

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου οργανώνει «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας Εορτών Εξόδου  2019», που θα διαρκέσει έως τις 13 Μαρτίου  2019 και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να συμμετάσχουν.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει  το  κεντρικό  θέμα  προβολής των Εορτών Εξόδου  2019 (αφίσες, πρόγραμμα, προσκλήσεις κ.α).

Θα  βραβευθούν τιμητικά οι τρεις πρώτες και τα ονόματα των νικητών   θα ανακοινωθούν στα μέσα ενημέρωσης, ενώ  οι  καλύτερες αφίσες θα εκτεθούν  σε διοργάνωση Ομαδικής Έκθεσης Αφίσας κατά τη διάρκεια των Εορτών Εξόδου.

Όροι συμμέτοχης

  1. Διαστάσεις: Το εικαστικό θα πρέπει να σχεδιαστεί κατακόρυφα (portrait) και να παραδοθεί σε ψηφιακό αρχείο 50x70cm για την αφίσα
  2. Format/ Ανάλυση: Το εικαστικό θα πρέπει να έχει ανάλυση 300dpi, color mode CMYK, format .pdf και απαραίτητα να επισυνάπτεται και ένα αρχείο jpg για χρήση web.
  3. Στη αφίσα υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο τίτλος «Μεσολόγγι, Πόλη της Ελευθερίας» και «Εορτές Εξόδου» καθώς  και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων «6 – 21 Απριλίου 2019».
  4. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία και μόνο συμμετοχή.
  • Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες, φοιτητές και όσοι άλλοι το επιθυμούν μεμονωμένα, καθώς και ομάδες
  • Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία, ειδικά βραβεία και έπαινοι.
  • Αποστολή προτάσεων στο email: pneumatikoke@gmail.com
  • Η επιτροπή θα αποτελείται από τους

–  Σοφία Λαναρά, Φιλόλογο, Αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου

–  Σπύρο Χολέβα, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου

–  Γιώργο Τσάτσο, Εικαστικό

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ