Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΠαραδόθηκαν σε χρήση δυο ακόμη χώροι αναψυχής σε Σταμνά και Αγγελόκαστρο

Παραδόθηκαν σε χρήση δυο ακόμη χώροι αναψυχής σε Σταμνά και Αγγελόκαστρο

Τα Δημοτικά Διαμερίσματα Σταμνάς και Αγγελοκάστρου ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη και Υποδομών – Έργων Βασίλη Γιαννόπουλο.

Στις εισόδους των δύο οικισμών ολοκληρώθηκε η αισθητική αναβάθμιση στο πλαίσιο της δράσης εκσυγχρονισμού και ανάδειξης οδών του οδικού δικτύου της Δυτικής Ελλάδας.  Παιδικές χαρές, όργανα γυμναστικής, τραπέζια παιχνιδιών, αλλά και επιλεγμένος εξοπλισμός   (φωτιστικά σώματα, παγκάκια, τραπεζόπαγκοι, ζαρντινιέρες), με σημεία πληροφόρησης, ξύλινες περιφράξεις και φυτεύσεις αναζωογονούν τις περιοχές, ώστε κάτοικοι, αλλά και επισκέπτες να απολαμβάνουν λειτουργικούς και ασφαλείς χώρους αναψυχής για ανθρώπους κάθε ηλικίας.

«Δύο ακόμα χώροι αναψυχής, σε Σταμνά και Αγγελόκαστρο, που δημιουργήθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανήκουν πλέον στις τοπικές κοινωνίες, σε μικρούς και μεγάλους.  Ομορφαίνουμε τον τόπο μας και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Και αυτό έχει μεγάλη αξία για όλους μας!» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης, υπενθυμίζοντας ότι αντίστοιχες παρεμβάσεις γίνονται σε 186 οικισμούς και στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, καθώς επίσης με τους Προέδρους των δημοτικών διαμερισμάτων Σταμνάς Χρήστο Γαντζούδη και Αγγελοκάστρου Παναγιώτη Κουτούμπα.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ