Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΤο ζήτημα του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου έθεσε στον Πρωθυπουργό ο Σπύρος Διαμαντόπουλος

Το ζήτημα του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου έθεσε στον Πρωθυπουργό ο Σπύρος Διαμαντόπουλος

Στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα «Άκτιο-Αμβρακία», έργο με ευρύτερες αναπτυξιακές προοπτικές για ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα την Αιτωλοακαρνανία, παραβρέθηκε χθες, Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο 24ο χλμ του καινούριου αυτοκινητοδρόμου από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ιδιαιτέρως μαζί του και να θέσει σημαντικά ζητήματα της περιοχής, με κυρίαρχο το φλέγον ζήτημα της έδρας του Πρωτοδικείου.

Ο Δήμαρχος παρέθεσε μια πληθώρα ουσιαστικών και αντικειμενικών κριτηρίων και επιχειρημάτων για τα οποία πρέπει να παραμείνει η έδρα του Πρωτοδικείου στο Μεσολόγγι, με τον Πρωθυπουργό να τα ακούει με προσοχή και να δεσμεύεται ότι θα εξετάσει το ζήτημα προσωπικά ο ίδιος.

Τέλος, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος ζήτησε προσωπική ακρόαση από τον Πρωθυπουργό για το συγκεκριμένο θέμα, με ταυτόχρονη παρουσία των Δημάρχων των όμορων Δήμων Ξηρομέρου και Ναυπακτίας, προκειμένου να εξευρεθεί η βέλτιστη λύση που δεν θα διχάζει την τοπική κοινωνία, αίτημα το οποίο ο Πρωθυπουργός εξέλαβε θετικά.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ