Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για αποχώρηση Λοβέρδου: «Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για αποχώρηση Λοβέρδου: «Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές»

Με λακωνικό τρόπο τοποθετήθηκε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την αποχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου, καθώς την σχολίασε με μόλις εννέα λέξεις: «Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές».

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστή η αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφασή του με εμπιστευτική επιστολή  στον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Από σήμερα παραιτούμαι από όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι, επίσης, από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον πρόεδρο του Κινήματος», επισημαίνει, σε δήλωσή του, ο κ. Λοβέρδος, χωρίς ωστόσο να τους δημοσιοποιεί.

«Εύχομαι στον πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: Η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ’ όλα είναι πεντακάθαρη», προσθέτει ο κ. Λοβέρδος.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ