Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΠλούσιο σε αθλητικές δράσεις το Σαββατοκύριακο για τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου

Πλούσιο σε αθλητικές δράσεις το Σαββατοκύριακο για τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Νούλας Δημήτρης έλαβε μέρος ως πλήρωμα με κυβερνήτη τον εκπαιδευτή ιστιοπλοΐας Α/Θ Σπ. Αντωνιάδη, στον ιστιοπλοϊκό αγώνα Ανοικτής Θάλασσας «DOUBLE HANDED 2019» 17 ν.μ , που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου αγώνα που για πρώτη φορά συμμετείχε αθλητής του ΝΟΜεσολογγίου, είναι ότι σε κάθε σκάφος επιβαίνουν μόνο δύο άτομα, ο κυβερνήτης και ένα άτομο ακόμα ως πλήρωμα.

Ο Ν.Ο.Μεσολογγίου τα τελευταία 2 χρόνια λειτουργεί τμήμα Ιστιοπλοΐας τριγώνου (κλειστής Θάλασσας) για παιδιά από 8 ετών και επαναδραστηριοποιήθηκε στην Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θάλασσας . Όσοι μικροί και μεγάλοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο λιμάνι κάθε Σάββατο και Κυριακή από 11.00 με 15.00.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, για άλλη μια φορά η παιδική ομάδα καγιάκ έλαβε μέρος στους αγώνες που έγιναν στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος . Οι αθλήτριες Κατσαγάννη Μαρία και Σκαρμούτσου Εύη κέρδισαν Ασημένιο μετάλλιο στα 200μ Κ2 Κορασίδων και η μικρότερη της ομάδας Ντέκα Ειρήνη κέρδισε Χάλικνο μετάλλιο στα 200μ Κ1 Junior Κοριτσιών. Στην αποστολή έλαβαν μέρος οκτώ αθλητές .

“Όσοι θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα του κάνοε καγιάκ ήρεμων νερών, που τόσο ταιριάζει στη περιοχή μας και μας έχει προσφέρει δεκάδες διακρίσεις και συγκινήσεις μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ 6989835075” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ