Προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία του Δήμου Αγρινίου στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» Γιώργος Καραμητσόπουλος.

Στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη 19 Νοέμβρη στα γραφεία της Περιφέρειας στην Πάτρα τέθηκαν από την «Συμμαχία Πολιτών» μια σειρά από σημαντικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία του Δήμου Αγρινίου και έγινε συζήτηση για τις λύσεις που δρομολογούνται από την πλευρά της Περιφέρειας.

Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν ήταν:

-του Πανεπιστημίου και της ανάγκης συστράτευσης όλων για την επανίδρυση των τμημάτων που καταργήθηκαν: α) Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών που καταργήθηκε χωρίς καμμιά λογική εξήγηση μετά από 15 χρόνια λειτουργίας και έχοντας αξιολογηθεί με άριστα και β) Γεωργικής Βιοτεχνολογίας που επρόκειτο να λειτουργήσει την επόμενη χρονιά. Ταυτοχρόνως είναι αναγκαίο να προχωρήσει άμεσα η δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για την λειτουργία τους.

-του παλαιού Νοσοκομείου όπου υπήρξε η διαβεβαίωση ότι η χρηματοδότηση μεταφέρεται για την επόμενη χρονιά και το έργο θα προχωρήσει κανονικά μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες μελέτες.

-της κακής και επικίνδυνης κατάστασης της γέφυρας του Αχελώου, της απαράδεκτης κατάστασης της Εθνικής Οδού «καρμανιόλα», της σχολικής στέγης όπου από την πλευρά του Περιφερειάρχη δόθηκε θετική απάντηση ότι αυτά τα έργα θα προχωρήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *