Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΠροβλήματα στην εφορία: Πληρωμές έγιναν τον Μάιο αλλά... δεν φάνηκαν στο Taxis!

Προβλήματα στην εφορία: Πληρωμές έγιναν τον Μάιο αλλά… δεν φάνηκαν στο Taxis!

Φορολογούμενος από το Αγρίνιο έκπληκτος διαπίστωσε ότι οι δόσεις που πλήρωσε στην εφορία τον Μάιο δεν αφαιρέθηκαν

Μπορεί οι  φορολογούμενοι να πλήρωσαν εμπρόθεσμα τον Μάιο  τις φορολογικές τους εκκρεμότητες, διαπίστωσαν όμως ότι στο Taxisnet οι οφειλές αυτές δεν έχουν «σβήσει», αλλά αντίθετα τους έχουν χρεωθεί και προσαυξήσεις!.

Συγκεκριμένα φορολογούμενος από το Αγρίνιο  πλήρωσε εμπρόθεσμα τον Μάιο και μάλιστα 10 ημέρες νωρίτερα, τη ρυθμισμένη οφειλή του και έκπληκτος διαπίστωσε ότι η δόση δεν αφαιρέθηκε από τον πίνακα με την ανάλυση δόσεων. Και το θέμα είναι ότι  πλήρωσε περισσότερες δόσεις (μέχρι και του Αυγούστου), αλλά ούτε και αυτές αφαιρέθηκαν.  Και μάλιστα του έβαλαν και προσαύξηση!

Η πληρωμή βέβαια φαίνεται κανονικά στο σύστημα  αλλά δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν αφαιρεθεί οι αντίστοιχες δόσεις.

«Δεν έχω άλλη οφειλή στην εφορία για να πεις ότι τα κράτησαν για κάτι άλλο ούτε δικαιούμαι την έκπτωση του 25% για να πεις ότι έγινε κάποιο μπέρδεμα» αναφέρει ο φορολογούμενος.

Πηγές από την ΑΑΔΕ πάντως ενημερώνουν πως γνωρίζουν το τεχνικό  θέμα που έχει προκύψει εδώ και αρκετό καιρό στο TaxisNet και εργάζονται για την επίλυση του.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ