Σπίτι κινητό, αυτοσυντηρούμενο και… μικροσκοπικό

Είναι μικροσκοπικό, μπορεί να φορτωθεί σε φέρι, μπορεί να αερομεταφερθεί, μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε πλαίσιο με ρόδες το οποίο θα συνδεθεί με τον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου, μπορεί να το σύρει ακόμη και ένα υποζύγιο.

Είναι ένα micro home – σε σχήμα αβγού.

Είναι χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας: την ενσωματωμένη ανεμογεννήτρια συνδράμουν φωτοβολταϊκά κύτταρα, ενώ τις περιόδους περιορισμένης ηλιοφάνειας ή ασθενών ανέμων αναλαμβάνει δράση μια υψηλής ισχύος μπαταρία.

Το αβγοειδές σχήμα της Ecocapsule έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να συγκεντρώνει και βρόχινο νερό αλλά ακόμη και τη δροσιά. Τα ενσωματωμένα φίλτρα νερού επιτρέπουν την αξιοποίηση οποιασδήποτε πηγής νερού.

Έχει χώρο να στεγάσει δύο ενήλικες. Μικρή κουζίνα, με νερό. Διαθέτει τουαλέτα και προσφέρει δυνατότητα για ζεστό ντους. Αναδιπλούμενη κλίνη και χώρο για αποθήκευση εξοπλισμού, είτε για σπορ, είτε για έρευνα. Με λίγα λόγια, ιδανικό για σπόρτσμεν ερευνητές.

Είναι φιλικό στο περιβάλλον, και στις ημέρες μας ο πλανήτης Γη έχει ανάγκη από τέτοιες λύσεις.

Η τιμή για τα πρώτα 50 που θα κυκλοφορίσουν στην αγορά είναι 79.900€. Αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό, περιμένετε, αφού οι τιμές αναμένεται να κατέβουν αρκετά μετά το πρώτο 12μηνο κυκλοφορίες τους, όπως αναφέρει η εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *