Στα μέλη της ελληνικής αποστολής ο Λευτέρης Αυγενάκης

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες στην Πάτρα, αθλητές, προπονητές, συνοδούς και επικεφαλής τους, επισκέφτηκε χθες βράδυ ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κατά τη διάρκεια του δείπνου τους.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης θέλησε να τους συναντήσει από κοντά, να τους ευχαριστήσει για τις προσπάθειές τους και τις τόσες επιτυχίες έως τώρα με το εθνόσημο στο στήθος. Να συνομιλήσει και να ακούσει τις εντυπώσεις τους από τη διοργάνωση αλλά και τις απόψεις τους για το ελληνικό αθλητισμό που υπηρετούν και τις ανάγκες του.

Η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα ζεστή, ο Υφυπουργός κάθισε σε κάθε τραπέζι, γνωρίστηκε με κάθε έναν τους και οι διάλογοι δεν περιορίστηκαν στα τυπικά, αλλά εξελίχθηκε μια ειλικρινής συζήτηση με θερμή ανταπόκριση των αθλητών και των αθλητριών.

Με διάθεση να παραθέσουν τα όνειρα και τις σκέψεις τους για το μέλλον, ζητώντας συμπαράσταση, τόσο στην ενίσχυση του αθλητικού τους κομματιού όσο και στη σύνδεση του πρωταθλητισμού με την αγορά εργασίας. Ο κ. Αυγενάκης άκουγε προσεκτικά διευκρίνιζε, εξηγούσε, σημείωνε ιδέες και παρατηρήσεις για περαιτέρω επεξεργασία και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια ώστε ο κόπος και η αγάπη τους για τον αθλητισμό και τις εθνικές ομάδες να αξιοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *