Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΣτη Μυτιλήνη η Γενική Συνέλευση των 56 Επιμελητηρίων της χώρας από 4...

Στη Μυτιλήνη η Γενική Συνέλευση των 56 Επιμελητηρίων της χώρας από 4 έως 6 Νοεμβρίου

Γενική συνέλευση των 56 Επιμελητηρίων της χώρας θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο από 4 έως 6 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλης Μυρσινιάς.

Όπως ανέφερε το σχετικό αίτημα είχε υποβληθεί εδώ και καιρό, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού και οι περιορισμοί που είχαν θεσπιστεί καθυστέρησε τη διοργάνωσή της.

«Η οριστική απόφαση ελήφθη στην έκθεση της Θεσσαλονίκης και στη συνάντηση που έγινε στο περιθώριο των εκδηλώσεων. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα παραστούν εκπρόσωποι από όλα τα Επιμελητήρια της χώρας και θα υπάρξει σημαντική κινητικότητα στην πόλη και στο νησί μας σε μια περίοδο τουριστικά νεκρή», τόνισε ο κ. Μυρσινιάς.

Η διοργάνωση θα είναι του Επιμελητηρίου Λέσβου σε συνεργασία με τους Δήμους και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενώ θα χρησιμοποιηθούν αίθουσες με μεγάλη χωρητικότητα.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν στελέχη της κυβέρνησης και υπουργοί ενώ θα συζητηθεί και το θέμα της νησιωτικότητας και το αίτημα της επιστροφής όλων των νησιών στο καθεστώς μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ κ.λπ.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ