Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΣτον κινηματογράφο «Άνεσις» από φέτος οι ταινίες της κινηματογραφικής λέσχης του δήμου...

Στον κινηματογράφο «Άνεσις» από φέτος οι ταινίες της κινηματογραφικής λέσχης του δήμου Αγρινίου

Στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις» θα απολαμβάνουμε από φέτος τις ταινίες της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου Αγρινίου. Όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου δεν θα αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική και  οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμείνουν οι ίδιες :

«Η Κινηματογραφική λέσχη έχει γράψει τη δική της ιστορία στην πόλη μας. Εκτιμώντας αυτήν την πορεία και θέλοντας να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους δημότες μας, μετά την τελευταία συνάντησή μου με τα μέλη της κινηματογραφικής λέσχης αποφασίσαμε την προβολή των ταινιών εις το εξής στον κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ. Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε μεγαλύτερη άνεση, καλύτερο ήχο και εικόνα και περισσότερες επιλογές ταινιών λόγω των ψηφιακών προβολών.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της Έβδομης Τέχνης να στηρίξουν τη νέα μας επιλογή, να συμμετάσχουν στην ομάδα κινηματογράφου και  να καταθέσουν και τις δικές τους απόψεις & προτιμήσεις».

Στην διαχρονική αξία της κινηματογραφικής λέσχης αναφέρθηκε η υπεύθυνη Χριστίνα Μπαλάσκα: «Η θέληση για καλό κινηματογράφο και η αποφασιστικότητα μιας ομάδας νέων ανθρώπων, ήταν η αφορμή για τη δημιουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης το 1977.Εμείς οφείλαμε να τη σεβαστούμε, να τη στηρίξουμε, να την μεγαλώσουμε και να τη συνεχίσουμε. Με πολύ αγάπη και μεράκι , με σεβασμό στην ιστορία του κινηματογράφου της πόλης μας, προβάλλοντας αξέχαστες ταινίες του χθες και του σήμερα, κρατώντας το ύφος που τις πρέπει, τα μέλη της κινηματογραφικής λέσχης θα συνεχίσουν να επιλέγουν ταινίες».

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ