Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΧρήστος Ζαρκαβέλης για ημιμαραθώνιο στο Αγρίνιο: «Η διοργάνωση ανταποκρίθηκε στον διττό ...

Χρήστος Ζαρκαβέλης για ημιμαραθώνιο στο Αγρίνιο: «Η διοργάνωση ανταποκρίθηκε στον διττό στόχο της»

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης αναφερόμενος στη διοργάνωση του 12ου Ημιμαραθώνιου Αγώνα «Μιχάλης Κούσης» δήλωσε:

“Η διοργάνωση ανταποκρίθηκε στον διττό  στόχο της. Να τιμήσει τον κορυφαίο Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση  και να δώσει τη χαρά της συμμετοχής  σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που έτρεξαν και κέρδισαν το χειροκρότημα φιλάθλων και θεατών. Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο 12ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»  ξεπέρασε  τις προσδοκίες μας όσον αφορά τη συμμετοχή αθλητών. Ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οργανωτικές διευκολύνσεις στους συμμετέχοντες. Προσωπικά, όπως άλλωστε έκανα σε όλη την αθλητική διαδρομή μου, θέλω να βάζω τον πήχη ψηλά.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν. Στους συνδιοργανωτές μας την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τον  ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80,  το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου,  τον   Ορειβατικό Σύλλογο  Αγρινίου και την   Τροχαία Αγρινίου.

Όλους τους εθελοντές οι οποίοι και στη φετινή διοργάνωση  προσέφεραν  για το καλύτερο αποτέλεσμα.  Την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας.

Τους χορηγούς του Αγώνα οι όποιοι  ήταν συμπαραστάτες, τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αγρινίου και όσους πήραν μέρος  στη μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης”.

Παρακολουθείστε video του12ου Ημιμαραθώνιου Αγώνα «Μιχάλης Κούσης» στο  link: https://youtu.be/Ki73ayOfp9Y

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ