Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΣυνάντηση της ΑΜΚΕ «Αγριωνίς Γαία» με τον πρόεδρο εστίασης Αγρινίου

Συνάντηση της ΑΜΚΕ «Αγριωνίς Γαία» με τον πρόεδρο εστίασης Αγρινίου

Συνάντηση είχαν η Πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε. «Αγριωνίς Γαία» κα. Βίκυ Αγγέλη και μέλη του Δ.Σ. με τον Πρόεδρο της «Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής Ψυχαγωγίας Αγρινίου» κ. Κωνσταντίνο Ναστούλη και το Μέλος του Δ.Σ κ. Σπυρίδων Πλακιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας διεύρυνσης που προτίθεται να κάνει  η «Αγριωνίς Γαία» στους τομείς αρμοδιότητά της, σε σχέση με τον πολιτισμό και τον τουρισμό που είναι και ο σκοπός ίδρυσης της.

Στην συνάντηση τέθηκαν βασικοί άξονες μελλοντικής συνεργασίας.

Η δυνατότητα ανάδειξης στους άξονες των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών του Δήμου Αγρινίου, στοχεύει στο να προσελκύσουν συγκεκριμένες αγορές, οι οποίες ψάχνουν αυτά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η καλύτερη δυνατή επαφή με τις πρεσβείες και όλα αυτά σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου ούτως ώστε να ερευνηθούν και αξιοποιηθούν οι προοπτικές που υπάρχουν για οποιαδήποτε μορφή ανάπτυξης.

Παράλληλα συζητήθηκε η δημιουργία αναγκαίων υποδομών έτσι ώστε να υπάρχει η επαναλαμβανομένη και αυξανόμενη προσέλκυση επισκεπτών από τις  Τουριστικές αγορές με στόχο και αποτέλεσμα όχι μονό στην ανάδειξη αλλά και στην παραμονή αυτών στην περιοχή.

Τέλος να σημειωθεί οτι κατά την διάρκεια της συζήτησης υπήρξε σύγκληση απόψεων στο πως μπορεί αυτή η συνεργασία να φέρει άμεσα αποτελέσματα για το Δήμο Αγρινίου και κοινή διαπίστωση είναι  ότι υπάρχει ευρύ φάσμα στόχευσης στους συγκεκριμένους άξονες και της ΑΜΚΕ Αγριωνίς Γαία και της « Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης  Αναψυχής Ψυχαγωγίας Αγρινίου».

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ