Συνεργασία μεταξύ Δήμων Αμφιλοχίας και Νικολάου Σκουφά

Οι προοπτικές συνεργασίας αλλά και γενικότερα ζητήματα λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του δημάρχου Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα και της δημάρχου Νικολάου Σκουφά, Ροζίνας Βαβέτση, κατά την χθεσινή τους συνάντηση, 4 Φεβρουαρίου 2020, στο δημαρχείο Αμφιλοχίας.

Η συνάντηση αυτή πρόσφερε τη δυνατότητα να συζητηθούν κοινά θέματα που απασχολούν τους δύο όμορους δήμους καθώς και να προταθούν λύσεις στα ζητήματα αυτά. Επιπλέον, αναζητήθηκαν πιθανές προοπτικές συνεργασίας της Αμφιλοχίας με το δήμο Νικολάου Σκουφά με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας καθώς και την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομόλογων, η οποία μάλιστα έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, και η ανταλλαγή απόψεων που πραγματοποιήθηκε θα αποτελέσει τη βάση μελλοντικής συνεργασίας για τους γειτονικούς δήμους.

[info]

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, είναι δήμος της Περιφέρειας Ηπείρου, ο οποίος συστάθηκε το 2011,  με την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης». Έχει ως  έδρα το Πέτα και ιστορική έδρα το Κομμένο και προέκυψε από τη συνένωση των δήμων Πέτα, Αράχθου και Κομποτίου και της κοινότητας Κομμένου.

Είναι ένας Δήμος ιστορικός, καθώς φέρει το όνομα  Ιδρυτή της Φιλικής Εταιρείας, Νικολάου Σκουφά, ο οποίος γεννήθηκε στο Κομπότι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *