Θέρμο: Ζητείται συντονιστής από το Ινστιτούτο Δημιουργίας Έρευνας Ανάπτυξης

Το Ινστιτούτο Δημιουργίας  Έρευνας Ανάπτυξης  Περιφέρειας  Θέρμου  (Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ.),   στα πλαίσια της στελέχωσης του γραφείου Ανάπτυξης,  αναζητεί Συντονιστή για τη λειτουργία του γραφείου του στο Θέρμο.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ:

O Συντονιστής θα υλοποιεί τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και της Εκτελεστικής της ομάδας, σύμφωνα με τις στρατηγικές προτεραιότητες που θα έχουν συμφωνηθεί. Θα είναι υπεύθυνος για την κατάρτιση και υλοποίηση του ετήσιου προγράμματος δράσης διατήρησης και του σχετικού προϋπολογισμού. Επίσης αναλαμβάνει την ευθύνη για τη συγγραφή, υποβολή, συντονισμό, υλοποίηση και τεχνική υποστήριξη συγκεκριμένων προγραμμάτων σε συμφωνία με την Εκτελεστική Ομάδα. Ο Συντονιστής θα συντονίζει το όποιο προσωπικό του ΙΔΕΑΠΘ και τους συνεργάτες των σχετικών προγραμμάτων και θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες κατάρτισης –επιμόρφωσης και συναντήσεις εργασίας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναπτύσσοντας τις τεχνικές  δυνατότητες  και εμπειρία του. Τέλος θα εκπροσωπεί το Σωματείο σύμφωνα με τις αποφάσεις και οδηγίες της Γενικής Συνέλευσής του.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Η θέση απαιτεί δυναμικό άτομο ικανό να εργαστεί ομαδικά, με αποδεδειγμένη διοικητική ικανότητα, διοικητικές και τεχνικές δεξιότητες, και αποδεδειγμένη διάθεση κοινωνικής προσφοράς.

 1. Πτυχίο σε σχετική επιστήμη, ενδεικτικά αναφέρονται: διοίκηση, οικονομικά, περιφερειακή ανάπτυξη, κοινωνικά, αρχιτεκτονική, πολυτεχνικές σχολές.
 2. Ένα χρόνο ελάχιστη προϋπηρεσία σε θέματα περιφερειακής ανάπτυξης (κατά προτίμηση στις ελληνικές συνθήκες).
 3. Αποδεδειγμένες δεξιότητες σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και συντονισμού προγραμμάτων.
 4. Δυνατότητες κατανόησης και διαχείρισης οικονομικών θεμάτων.
 5. Δυνατότητα να ταξιδεύει συχνά.
 6. Άνεση στον γραπτό και προφορικό λόγο στα ελληνικά και αγγλικά.

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

 1. Μεταπτυχιακός τίτλος σε σχετική επιστήμη (ενδεικτικά αναφέρονται: διοίκηση, οικονομικά, περιφερειακή ανάπτυξη, κοινωνικά, αρχιτεκτονική, πολυτεχνικές σχολές).
 2. Γνώση θεμάτων περιφερειακής ανάπτυξης.
 3. Εξοικείωση με φορείς, σωματεία, ευρωπαϊκούς οργανισμούς και εκπαιδευτικά Ιδρύματα που ασχολούνται με θέματα τοπικής ανάπτυξης.
 4. Αποδεδειγμένες δεξιότητες σε θέματα διαχείρισης προσωπικού.
 5. Εμπειρία σε ΜΚΟ και γνώση της λειτουργίας τους.
 6. Εθελοντική συμμετοχή σε προγράμματα και δράσεις.

 Υπεύθυνος επικοινωνίας: Υφαντή Σοφία

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  6944541242, 6949619762

 Email επικοινωνίας: idea. thermou@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *