Τακτικές κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα: Αποχώρησε ο Αιτωλοακαρνάνας Ηλίας Γιαννούτσος

Με απόφαση του συμβουλίου κρίσεων του Πυροσβεστικού Σώματος αποχώρησε  από την ενεργή υπηρεσία έχοντας 34 χρόνια προσφοράς σε αυτό, ο Αιτωλοακαρνάνας Ηλίας Γιαννούτσος με καταγωγή από τον Άγιο Ανδρέα  του Δήμου Αγρινίου.

«Νιώθω υπερήφανος για αυτή την διαδρομή μου και δοξάζω το Θεό που με αξίωσε να φτάσω υγιής έως εδώ. Εκφράζω μεγάλη ευγνωμοσύνη στους εκλεκτούς συναδέλφους μου ανεξαρτήτως βαθμού και θέσης για την αγαστή συνεργασία που είχαμε . Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την στήριξη και συμπαράσταση όλα αυτά τα χρονια , καθώς και την Ελληνική πολιτεία για τα αξιώματα που με τίμησε. Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους μου καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη !» δήλωσε ο κ.Γιαννούτσος.

Τέλος αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο  Θεόδωρος Βαρδής  από τα Παλιάμπελα Βόνιτσας, είναι ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας μετά από σχετική απόφαση (προήχθη σε Πύραρχο) του συμβουλίου κρίσεων του Πυροσβεστικού Σώματος. Μέχρι πρότινος υπηρετούσε ως Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *